El despertar d'Alcúdia

03rd January 2021 - General - Comment -

Fa uns mesos, vaig consensuar amb l'Ajuntament d'Alcúdia que el calendari pel 2021, tingués un sentit metafòric. El sentit d'un canvi, d'una esperança, del començament d'una nova etapa.   

 I vàrem acordar anomenar-lo "El despertar d'Alcúdia". Perquè tots volem que aquest 2021 sigui el despertar d'aquest mal son en el qual estem immersos des de fa ja massa temps.

Pensàrem que seria adequat il·lustrar el calendari amb imatges que mostressin les primeres llums, els primers colors, el despertar del dia a Alcúdia.

Totes les fotografies han estat fetes el passat 2020, expressament pel calendari. Ha estat una tasca agradable. Sabeu que m'agrada aixecar-me prest i disfrutar de l'aire fresc del matí, de la calma d'aquests moments de llum suggerent, de la suau transició entre la nit i el dia.

Una transició que esper i desig es pugui aplicar també a aquesta situació el més prest possible. De moltes variables depèn el ritme d'aquesta transició. La nostra actitud n'és una de les més importants.

Tots frisam de recuperar la salut i l'economia, que són bàsiques. Però també els petits detalls, tan senzills com enyorats: una carícia, una besada, una abraçada.

El calendari, presentat fa només uns dies, està disponible a l'Ajuntament d'Alcúdia.   Les fotografies estan impreses en paper d'alta qualitat, a una mida de 34x24 cm

Som optimista. Vull pensar que ben prest podrem reprendre la nostra vida en tota la seva expressió. I tornar a la "vella" normalitat que, ara ens adonam, era tan especial.   


Share it 

Leave a Comment
Your email address will not be published.

3 + 6 =
Previous Next
Lastest posts
Categories