Hivern a Mallorca

09th October 2020 - General - Comment -

És per jo una gran alegria anunciar que aquesta setmana es posa a la venda el llibre "Hivern a Mallorca".   Un projecte basat en una idea que va sorgir fa uns anys i que, juntament amb l'escriptor Miquel Rayó i l'editorial Disset Edició s'ha concretat en aquesta publicació.

El llibre, perdonau que ho digui, ha quedat molt bé. Des de Disset han fet un gran esforç tant pel que...

Leave a comment

L'Àguila coabarrada, el llibre

01st July 2020 - General - Comment -Hace pocos días se publicó, por parte de la Conselleria de Medi Ambient, un nuevo libro. Pertenece a la colección "Galería Balear de Especies" y es el n. 11 de este conjunto de publicaciones sobre la Biodiversidad en las islas.   

En esta ocasión la protagonista es una ave que ha tenido una historia convulsa en nuestra isla: el Aguila de Bonelli, conocida también como Águila perdicera (Aquila fasciata). Gracias...

Leave a comment

L'art de l'equilibri

18th April 2020 - General - Comment -

L'equilibri en fotografia es relaciona habitualment amb la composició. Com una balança invisible, la seva funció és repartir l'interès i el pes visual entre les diferents parts de la imatge. És un concepte agradable, desitjat per l'ull de l'espectador, que ajuda a donar estabilitat a la imatge, però que, al final, és només un ingredient més dels que poden participar en el disseny fotogràfic.

 

 Però voldria parlar del concepte...

Leave a comment