Retorn al paradís

03 de novembre 2020 - General - Comentaris -

Fa pocs dies que hem tornat del nostro viatge a Ordesa. Un lloc que, ara fa un any, vaig definir com el paradís. Crec que tots els que m'han acompanyat en aquesta ocasió hi estan d'acord.


Sebastià Torrens - ordesa-002.jpg

Espectaculars muntanyes envolten la vall d'Ordesa


El viatge ha estat ben entretingut. Anaven en dues furgos, cotxos quasi màgics, ja que des del seu interior vàrem disfrutar de notables espectacles: el primer dia un festí de voltros just devora de la carretera. S'estaven menjant les restes d'un animal mort, un d'ells duia el coll tacat de sang, un altre, de ple que estava, quasi no podia volar, aletejant sobre l'asfalst de la carretera un espectacle que na Carol (la nostra videògrafa favorita) va captar amb el seu mòbil.   

 Un altre dia, un petit tronc que es movia va resultar ser un esquirol (o ardilla), super graciosa, que guapa! Un altre moment especial va ser quan, tornant cap a l'hotel i quasi sense llum, una femella de corzo pasturava just davant noltros, a vorera del camí, preciosa.   A més d'aquests animals salvatges, altres una mica més domèstics: ovelles i vaques imponents. Un detall, per si hi anau: ells sempre tenen preferència.

Sebastià Torrens - ordesa-001.jpg
Sebastià Torrens - ordesa-007.jpg

Arbres, fulles, línies, colors.

Vàrem tenir un temps excepcional (massa bo diria jo), i això ha fet que el viatge hagi estat molt productiu fotogràficament. La tardor estava molt bé i els rius, muntanyes i arbres conformaven un paisatge excepcional.

Sebastià Torrens - ordesa-005.jpg
Sebastià Torrens - ordesa-015.jpg

L'aigua en moviment, motiu d'infinites possibilitats.

Sebastià Torrens - ordesa-003.jpg
Sebastià Torrens - ordesa-004.jpg

A Ordesa, mirar cap adalt sempre és una bona idea (però alerta a caure...)

Sebastià Torrens - ordesa-014.jpg

Una part del "supergrup" en acció.

El grup, eminentment femení, ha estat molt bo. Varen descobrir trípodes molt adequats per tirar des de un 7è pis, parlarem sobre fotografia, sobre els cursos, arribant a la conclusió de què no és el mateix un curs de primer que un curs depriment (quasi fem un pareado).

Sebastià Torrens - ordesa-013.jpg
Sebastià Torrens - ordesa-012.jpg
Sebastià Torrens - ordesa-010.jpg

Com podeu veure, un escenari de contes.


Les mesures de seguretat a l'hotel eren estrictes, com no podia ser d'una altra forma. Però seguir-les ens va afectar i ara tots anirem a unes reunions de "Hidroalcohólicos anonimos", ens fa falta.   

Res, una monada de viatge, pel qual ja tenim preparats el retorn l'any qui ve. Vos informaré al seu moment i si vos fa ganes disfrutar del paradís, estaré encantat de compartir-ho amb voltros.   Salut!!!

Comparteix 
Marga Mas
04 de novembre 2020
Ostres.. Quin espectacle!! Me'n alegro que ho gaudisiu tant malgrat les condicions en les que ens trobam. Si que ho sembla sí, el paradís. Pel pròxim espero ser-hi.
Francisco Tomás García Martin
04 de novembre 2020
No sé si fui el primero en apuntarme tan pronto nos informástes de este viaje, pero seguro que si no lo fui, casi! No me ha decepcionado en absoluto. Todo lo que esperaba y más me he encontrado. He podido disfrutar sobretodo de una muy buena compañía, en un grupo muy especial. Además hemos podido disfrutar de un paraíso pirenaico para nosotros solos, debido a este dichoso virus y sus restricciones. De todos los viajes que hemos compartido, creo sin dudar que este ha sido el más espectacular de todos! Muchas gracias Sebastià por haberme dado la posibilidad de compartir con vosotros esos momentos inolvidables! Salud y hasta el próximo!!!
Fernando
04 de novembre 2020
Que belleza..! Naturaleza viva, que afortunados vosotros que lo disfrutasteis. El año que viene estare!
Irene Costa
04 de novembre 2020
Molt molt guapo Sebastia!!!!
Desde la Vall d´Aran vaig seguint els vostres projectes encara que de lluny i amb la petita filla no puc participar, pero si un dia pujeu a la Vall d´Aran a fer fotos, aqui estaré per acompanyar-vos.
Salutacions. Irene
Josep Forteza
04 de novembre 2020
Quin espectacle!!! Ja crec que us ho vau passar d’allò més bé. Fantàstiques fotos d’un indret excepcional
[Administrador]
05 de novembre 2020
Gràcies per les vostres paraules! La veritat és que aquests viatges són una experiència, fotogràfica i humana.
Jaume
05 de novembre 2020
Molt guapes ses fotos Sebastia. Esperant poder tornar a compartir un viatge prest. Estaria molt be pels aficionats com jo que posessis les dades de cada foto com ISO, diafragma i velocitat. Una aferrada.

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

2 + 6 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories