El despertar d'Alcúdia

03 de gener 2021 - General - Comentar -

Fa uns mesos, vaig consensuar amb l'Ajuntament d'Alcúdia que el calendari pel 2021, tingués un sentit metafòric. El sentit d'un canvi, d'una esperança, del començament d'una nova etapa.   

 I vàrem acordar anomenar-lo "El despertar d'Alcúdia". Perquè tots volem que aquest 2021 sigui el despertar d'aquest mal son en el qual estem immersos des de fa ja massa temps.

Sebastià Torrens - 248a4458.jpg

Pensàrem que seria adequat il·lustrar el calendari amb imatges que mostressin les primeres llums, els primers colors, el despertar del dia a Alcúdia.

Sebastià Torrens - 1x6a0144.jpg

Totes les fotografies han estat fetes el passat 2020, expressament pel calendari. Ha estat una tasca agradable. Sabeu que m'agrada aixecar-me prest i disfrutar de l'aire fresc del matí, de la calma d'aquests moments de llum suggerent, de la suau transició entre la nit i el dia.

Sebastià Torrens - 1x6a0819.jpg

Una transició que esper i desig es pugui aplicar també a aquesta situació el més prest possible. De moltes variables depèn el ritme d'aquesta transició. La nostra actitud n'és una de les més importants.

Sebastià Torrens - 1x6a1473.jpg

Tots frisam de recuperar la salut i l'economia, que són bàsiques. Però també els petits detalls, tan senzills com enyorats: una carícia, una besada, una abraçada.

Sebastià Torrens - 1x6a0841.jpg

El calendari, presentat fa només uns dies, està disponible a l'Ajuntament d'Alcúdia.   Les fotografies estan impreses en paper d'alta qualitat, a una mida de 34x24 cm

Som optimista. Vull pensar que ben prest podrem reprendre la nostra vida en tota la seva expressió. I tornar a la "vella" normalitat que, ara ens adonam, era tan especial.   


Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

2 + 7 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories