Hivern a Mallorca

09 d'octubre 2020 - General - Comentaris -

És per jo una gran alegria anunciar que aquesta setmana es posa a la venda el llibre "Hivern a Mallorca".   Un projecte basat en una idea que va sorgir fa uns anys i que, juntament amb l'escriptor Miquel Rayó i l'editorial Disset Edició s'ha concretat en aquesta publicació.

Sebastià Torrens - 1x6a2398.jpg
Sebastià Torrens - hivern1.jpg

El llibre, perdonau que ho digui, ha quedat molt bé. Des de Disset han fet un gran esforç tant pel que fa al disseny com a l'hora de aconseguir que els colors de les fotografies es mantenguin fidels. I han fet una gran feina.   

La participació d'en Miquel ha estat molt important. Ell apareix com a coordinador, però hi ha molt més. És el responsable de donar estructura del llibre, dividit en quatre capítols i que representa una de les tasques més complicades a l'hora de planificar un llibre. Ha aportat un text, sempre impecable, i ha convidat a col·laborar-hi a un conjunt excepcional d'amics seus: Gabriel Janer Manila, Joan Mayol, Climent Picornell i Caterina Valriu. Cada un d'ells obri els diferents capítols amb un text propi i donen al llibre una categoria que jo mai hagués imaginat.

Sebastià Torrens - sin-titulo-6.jpg

Els diferents capítols estan dedicats al món de la pagesia, la natura, les festes i tradicions i finalment un que hem anomenat sensacions. Es tracta d'un llibre variat i divers, on el color, el moviment i les emocions conformen una obra molt visual acompanyada d'uns textos excepcionals.

Sebastià Torrens - sin-titulo-9.jpg

Moltes persones m'han ajudat a la realització de les fotografies, la llista és molt llarga. Des d'aquí, el meu sincer agraïment. Sense elles el llibre, simplement, no hagués estat possible.

Sebastià Torrens - sin-titulo-10.jpg

Per acabar, reconèixer l'esforç fet per Disset per posar a la venda aquest llibre a un preu molt raonable de només 20 euros. Crec que és un encert que ajudarà a la seva ampla difusió.

Comparteix 
Sergi Noguera
09 d'octubre 2020
Enhorabona Sebastià!!!! Segur que serà un llibre molt interessant i amb unes fotografies espectaculars. L’haurem de comprar
[Administrador]
05 de novembre 2020
Moltes gràcies Sergi. Estem molt contents amb el resultat final i sembla que el public també, està tinguent molt d'èxit.
Salut!

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

6 + 9 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories