Hivern a Mallorca

09 de octubre, 2020 - General - Comentaris -

És per jo una gran alegria anunciar que aquesta setmana es posa a la venda el llibre "Hivern a Mallorca".   Un projecte basat en una idea que va sorgir fa uns anys i que, juntament amb l'escriptor Miquel Rayó i l'editorial Disset Edició s'ha concretat en aquesta publicació.

El llibre, perdonau que ho digui, ha quedat molt bé. Des de Disset han fet un gran esforç tant pel que fa al disseny com a l'hora de aconseguir que els colors de les fotografies es mantenguin fidels. I han fet una gran feina.   

La participació d'en Miquel ha estat molt important. Ell apareix com a coordinador, però hi ha molt més. És el responsable de donar estructura del llibre, dividit en quatre capítols i que representa una de les tasques més complicades a l'hora de planificar un llibre. Ha aportat un text, sempre impecable, i ha convidat a col·laborar-hi a un conjunt excepcional d'amics seus: Gabriel Janer Manila, Joan Mayol, Climent Picornell i Caterina Valriu. Cada un d'ells obri els diferents capítols amb un text propi i donen al llibre una categoria que jo mai hagués imaginat.

Els diferents capítols estan dedicats al món de la pagesia, la natura, les festes i tradicions i finalment un que hem anomenat sensacions. Es tracta d'un llibre variat i divers, on el color, el moviment i les emocions conformen una obra molt visual acompanyada d'uns textos excepcionals.

Moltes persones m'han ajudat a la realització de les fotografies, la llista és molt llarga. Des d'aquí, el meu sincer agraïment. Sense elles el llibre, simplement, no hagués estat possible.

Per acabar, reconèixer l'esforç fet per Disset per posar a la venda aquest llibre a un preu molt raonable de només 20 euros. Crec que és un encert que ajudarà a la seva ampla difusió.

Comparteix 
Sergi Noguera
09 de octubre, 2020
Enhorabona Sebastià!!!! Segur que serà un llibre molt interessant i amb unes fotografies espectaculars. L’haurem de comprar
[Administrador]
05 de novembre, 2020
Moltes gràcies Sergi. Estem molt contents amb el resultat final i sembla que el public també, està tinguent molt d'èxit.
Salut!

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

9 + 6 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories