Fotografiar la natura va ser la conseqüència lògica a la meva afició pels animals, que va tenir molt a veure amb els llibres i documentals de l'inoblidable Félix R. de la Fuente i més tard amb les meves primeres visites a s'Albufera de Mallorca. Era fàcil sentir-se fascinat per aquell espai dominat per l'aigua, i especialment en el meu cas, pels seus aucells. Aviat vaig desitjar poder disposar d'un record que em permetés disfrutar-ho de nou més enllà de la meva curta memòria. I vaig pensar que la millor manera de fer-ho seria utilitzant una càmera fotogràfica.   

 Aviat em vaig adonar de lo complicat que era reflectir en un negatiu, en una diapositiva, aquelles visions i sensacions. Quin gran mèrit, ara ho veia, tenien aquelles fotografies, algunes d'elles encara en blanc i negre, que jo veia en els llibres sobre natura que rodaven per ca nostra. Amb el pas del temps, l'experiència i el consell de bons amics vaig anar millorant lentament la meva tècnica fotogràfica, completant el meu equip i augmentant els coneixements sobre el medi en què em movia. Va ser (ho és encara) un procés lent, amb qualque fracàs (jo els anomèn mals dies...), i moltes jornades increïbles, amb experiències i vivències inoblidables.   

 Fa anys aquella afició es va convertir en professió, una transformació que implica canvis i que no sempre resulta senzilla. La meva feina m'ha duit a publicar fotografies a calendaris, fulletons, postals, pòsters, catàlegs d'art, segells, pàgines web institucionals i comercials o a muntatges fotogràfics que viatgen a les principals fires europees de turisme. Altres imatges i reportatges fotogràfics han aparegut en revistes de difusió nacional, com National Geographic, Natura, BIOlògica, Nat, Visión Salvaje, Descobrir, Azul Marino o Grandes Espacios i la cadena britànica BBC ha utilitzat algunes de les meves fotografies com a publicitat per al seu reportatge Wild Majorca. He col·laborat també en nombrosos llibres com sobre les Illes Balears.   

 Però estic especialment satisfet per haver tingut l'oportunitat de publicar diversos llibres d'autor col·laborant amb bons amics. Podeu trobar més informació sobre aquestes publicacions a la secció "Llibres".   Una part important del meu temps està dedicat a ensenyar fotografia. És per a mi molt gratificant compartir tècniques i coneixements amb altres persones que disfruten igual que jo de retratar el món que ens envolta. Així, des de l'any 2001 he impartit nombrosos cursos de fotografia general per a diverses institucions i ajuntaments, així com tallers específics sobre fotografia de natura.   

 He tengut, també, la sort de poder viatjar a un dels llocs més llegendaris del nostre planeta terra i fer realitat el meu somni d'al·lot: visitar la sabana africana i entrar en contacte amb els seus increïbles habitants, a paradisos com Ngorongoro, Serengueti, Amboseli o Masai Mara.   

 També trobam temps per mostrar als més petits, a través de xerrades il·lustrades amb fotografies, una part del patrimoni natural de les nostres illes. Si feis feina a una escola o institut de Mallorca i voleu que vengui, només heu de contactar amb jo i, a canvi d'un berenar, estaré encantat de compartir una estona amb els vostres alumnes i mostrar-los unes imatges que, esper, els ajudin a conèixer i a respectar el nostre entorn.